Ekipa Francija slavila na turnirju v malem nogometu v Bodislavcih

      Komentarji so izklopljeni za Ekipa Francija slavila na turnirju v malem nogometu v Bodislavcih

Športno rekreativne igre za šoloobvezne otroke, ki so bile načrtovane za v sredo, 11. julija, na ljutomerskem kopališču, so žal odpadle zaradi slabega vremena.

Smo pa zato naslednji dan, v četrtek, izvedli del športno rekreativnih iger v Bodislavcih, kjer taborijo mladi gasilci. V dogovoru z Gasilsko zvezo Ljutomer smo za njih pripravili in izvedli turnir v nogometu na travi. Turnir je potekal kar na malem travnatem igrišču zraven tabora.

Sodelovalo je sedem ekip, ki so bile sestavljene iz štirih igralcev. Ekipe so se najprej pomerile v dveh skupinah, najboljše pa nato v izločilnih bojih. Posamezna tekma je trajala 2 x 7 minut.

V prvem polfinalnem dvoboju sta se pomerili ekipi Francija in Juventus. Suvereno so slavili Francozi z rezultatom 7:0. V drugem polfinalnem dvoboju pa je bilo precej bolj zanimivo. Na koncu pa so vseeno slavili favorizirani igralci Barce, ki so premagali Anglijo z rezultatom 3:1.

Sledila je tekma za tretje mesto, kjer je Anglija bila s 7:0 boljša od Juventusa.

V finalu sta se srečali ekipi, ki sta medsebojno tekmo odigrali že v skupini A. Tudi tokrat pa so slavili igralci Francije, ki so premagali Barco s 3:0.

Po končanem tekmovanju je sledil postroj, nato pa podelitev medalj in nagrad. Prav vsak igralec je prejel spominsko darilo, igralci iz najboljših treh ekip pa še majice in seveda medalje.

Po podelitvi je sledilo zasluženo kosilo.

REZULTATI ŠPORTNO REKREATIVNIH IGER