Kljub slabemu vremenu je na 2. Lotmerškem trail teku teklo 54 tekačev

      Komentarji so izklopljeni za Kljub slabemu vremenu je na 2. Lotmerškem trail teku teklo 54 tekačev

Kljub slabemu vremenu, ki je tudi drugo leto zapored povzročal Športni zvezi Ljutomer, kot organizatorji, nevšečnosti, je bil v soboto, 22. septembra 2018, organiziran 2. Lotmerški trail tek, ki je imel start in cilj na Glavnem trgu v Ljutomeru.

V članski konkurenci je na 7,8 kilometra dolgi progi teklo blizu 30 tekačev. Pri članih je bil najhitrejši Danilo Magdič (AK Ormož), drugi je bil Dušan Fister (KK Tropovci), tretji pa domačin Marko Kosi. Pri članicah je zmagala Petra Jenko iz Ormoža, druga je bila Smilja Rosič (Borisova bežeča deca), tretja pa Jožefa Antolič (AK Ormož).

Na različnih razdaljah so se pomerili tudi najmlajši, zmagovalci pa so: Ajda Rozman (Vrtec Ljutomer), Jan Kardoš (Vrtec Srnica Krog), Hana Merica (OŠ I Murska Sobota), Rene Bačič (OŠ Puconci), Lara Bertalanič (OŠ Puconci), Maj Bačič (OŠ Puconci), Lara Horvat (AK Pomurje), Tvit Trajbarič (AK Pomurje) in Aneja Stojko (Ljutomer).

Čestitke vsem tekmovalcem za udeležbo in za doseženi rezultat.

Za pomoč pri izvedbi se zahvaljujemo vsem prostovoljcem in ostalim, ki so pripomogli k uspešni izvedbi teka: Občina Ljutomer, Radenska, Bioterme Mala Nedelja, Šport plus, Radio Maxi, Vina Kolbl, RKS OZ Ljutomer, Prlekija on net, Šic bar cafe in Vzajemna.

Vir: Občina Ljutomer, Foto: Staš Rudolf, Janko Špindler