OŠ Mala Nedelja slavila na tekmovanju v košarki

      Komentarji so izklopljeni za OŠ Mala Nedelja slavila na tekmovanju v košarki

Na šolskem športnem tekmovanju v košarki za učence letnik 2006 in mlajši se je pomerilo pet ekip. Po končanem skupinskem delu je najbolje kazalo OŠ Ivana Cankarja Ljutomer in OŠ Križevci, ki sta obe, neporaženi, zasedli prvo mesto v svoji skupini. Sledili sta dve polfinalni tekmi, kjer pa sta obe favorizirani ekipi presenetljivo izgubili. Od OŠ Križevci so bili boljši OŠ Mala Nedelja z rezultatom 10:6, OŠ I. C. Ljutomer pa so izgubili proti OŠ Stročja vas s 7:1.

V zelo izenačeni tekmi za 3. mesto, ki se je po rednem delu končala z neodločenim rezultatom 8:8, so po triminutnem podaljšku slavili domačini z rezultatom 12:8.

Finalna tekma Med OŠ Mala Nedelja in OŠ Stročja vas je postregla z zelo zanimivo in napeto končnico. Potem, ko so OŠ Mala Nedelja povedli, so jih uspeli OŠ Stročja vas dohiteti in sledil je napet konec tekme. OŠ Mala Nedelja, je na krilih razpoloženega Mihaela Rostahera, le nekaj sekund pred koncem povišala vodstvo na 9:6, v zadnjem napadu so učenci OŠ Stročja vas poizkusili z metom za tri točke, vendar je žoga za las zgrešila koš. Tako so se zmage zasluženo veselili učenci iz OŠ Male Nedelje.

REZULTATI