57. seja skupščine Športne zveze Ljutomer

      Komentarji so izklopljeni za 57. seja skupščine Športne zveze Ljutomer

V sredo, 23. septembra, na Dan slovenskega športa, je v zadružnem domu na Cvenu potekala 57. skupščina Športne zveze Ljutomer.

Na skupščini so se potrdila poročila za leto 2019, sprejel se je tudi plan dela za leto 2020.

Po podatkih iz poročila je razvidno, da Športna zveza Ljutomer vsako leto pripravi več prireditev na katerih sodeluje vedno več udeležencev različnih starosti. Tako je bilo v letu 2019 organiziranih 145 športnih prireditev, ki so se zvrstile v 172 dneh in na katerih je sodelovalo 5071 udeležencev.

Na skupščini je bila v Športno zvezo Ljutomer sprejeta nova članica. Kot 59 članico pozdravljamo Društvo Kameščonci SP in jim želimo obilo konstruktivnega sodelovanja.

V letu 2020 je bilo realiziranih večina zastavljenih ciljev in načrtovanih projektov (če izvzamemo obdobje marec-maj), zvrstile pa so se tudi nove aktivnosti in prireditve.

Za preostanek leta pa si najbolj želimo, da bi lahko delovali nemoteno. Seveda bo vse odvisno od letos neljube situacije povezane s Covid-19.

Hvala vsem članicam, športnim društvom, za dobro sodelovanje v preteklem obdobju. Vedno pa smo odprti za nove predloge, nove ideje in nove aktivnosti.

S polno paro naprej! 🙃💪👊