OŠ Križevci slavili na ŠŠT v malem nogometu

      Komentarji so izklopljeni za OŠ Križevci slavili na ŠŠT v malem nogometu

V torek, 26. septembra, je v športni dvorani pri OŠ Ivana Cankarja Ljutomer potekalo prvo šolsko športno tekmovanje v šolskem letu 2017/2018 – tekmovanje v malem nogometu za učence letnik 2003 in mlajše.

Na tekmovanju je sodelovalo 6 šol, ki smo jih razporedili v dve tekmovalni skupini. V vsaki skupini smo nastavili nosilca, glede na lanskoletne uvrstitve, ostale ekipe pa so bile z naključnim žrebom razporejene v skupini A in B.

V skupini A so prvo mesto, z dvema zmagama, osvojili učenci iz OŠ Križevci, drugi so bili učenci iz OŠ J. K. Razkrižje, tretji pa lanskoletni zmagovalci, učenci iz OŠ I. C. Ljutomer.
V skupini B so obakrat zmagali učenci iz OŠ Veržej, zmago in poraz so zabeležili učenci iz OŠ Stročja vas, brez zmage so ostali učenci iz OŠ Mala Nedelja.

Drugo uvrščeni ekipi iz obeh skupin sta se nato pomerili v tekmi za končno 3. mesto. Ker po rednem delu nismo videli zadetkov je sledilo izvajanje 7-metrovk, kjer so bili bolj zbrani učenci iz OŠ Stročja vas, ki so slavili z rezultatom 2:1.

V velikem finalu sta se pomerili ekipi OŠ Križevci in OŠ Veržej. Mreži sta v prvem polčasu mirovali, v drugem pa je odločilni zadetek za zmago OŠ Križevci dosegel Jan Rajh. S tem so OŠ Križevci osvojili 1. mesto.

REZULTATI