Leonida v zadnji sekundi zagotovila prvo mesto za OŠ I. C. Ljutomer

      Komentarji so izklopljeni za Leonida v zadnji sekundi zagotovila prvo mesto za OŠ I. C. Ljutomer

Na šolskem športnem tekmovanju v malem nogometu za učenke letnik 2003 in mlajše, ki je potekalo v četrtek, 28. septembra, v športni dvorani pri OŠ I. C. Ljutomer, smo lahko videli tri zanimive in do zadnjih sekund napete tekme.

Tri sodelujoče ekipe so se pomerile po sistemu “vsak z vsakim”.

V prvi tekmi sta se OŠ Križevci in OŠ I. C. Ljutomer razšli z neodločenim rezultatom 1:1. Za Križevce je gol dosegla Tia Vaupotič, za Ljutomer pa je bila natančna Benja Šmauc.
V drugi tekmi med OŠ Stročja vas in OŠ Križevci so povedle učence iz Stročje vasi. Močno podajo Melani Kocet Kustec iz desne strani so igralke iz Križevec same preusmerile v svoj gol. Sledila je napeta končnica, kjer je le nekaj sekund pred koncem tekme igralkam Križevcev uspelo izenačiti. Še drugič na turnirju je bila natančna Tia Vaupotič.
Zadnja tekma je bila med OŠ Stročja vas in OŠ I. C. Ljutomer. Ekipi sta bili enakovredni in ko je vse kazalo že na delitev točk so Ljutomerčanke v izdihljajih tekme izvedle nevarno akcijo po desni strani, kjer je v zadnji sekundi, s strelom na gol, akcijo uspešno zaključila Leonida Žibrek in tako svoji ekipi priborila prvo mesto.

REZULTATI